Serenity Design je kreativan web studio sa sjedištem u gradu Rijeci. Mi stvaramo kreativne web stranice te web aplikacije koje će vam pomoći da postignete svoje ciljeve te da stvorite snažnu prisutnost na internetu.

Design & Development

Što očekivati


Klijent je uvijek na prvom mjestu

Handshake

Izgradnja web stranice je više od samog pisanja koda i stvaranje lijepog izgleda iste. Uspješne web stranice moraju biti lake za pretraživanje te imati jasan cilj. Svaki projekt počinje s pronalaženjem rješenja koje će maksimizirati korist web stranice za vaše poslovanje. Klijent je uključen u kreativnom procesu od samog početka do kompletnog razvoja stranice. Kombinacija vaše stručnosti u vašem području te našeg znanja u web razvoju su ključni čimbenici u izgradnji uspješne web stranice.

Hosting i domene

Servers

Pružamo uslugu smještanja web stranice (hosting) za sve naše klijente. Možemo vam, također, pomoći u odabiru i kupnji najbolje domene (ukoliko već ne posjedujete istu) za promicanje vaše web stranice. Drugim riječima, možemo vam pružiti cijeli paket usluga, te vas osloboditi tehničkih detalja glede održavanja stranice. Naši hosting planovi su fleksibilni i mogu se mijenjati kako se budu mijenjali interesi vaših posjetitelja. Surađujemo samo s vrhunskim hosting pružateljima usluga kako bi osigurali da vaše web stranice uvijek budu na mreži.


Osobni dizajn

Pencil

Internet je pun standardnih predložaka za izgradnju web stranica. Web stranice su većinu vremena izgrađene pomoću tih predložaka te se na taj način ne razlikuju od tisuće ostalih prisutnih na mreži. Svi naši predlošci su izrađeni te dizajnirani posebno za vaše potrebe. Prilagođeni dizajn ostavlja snažan dojam na posjetitelje i ne gubi se u moru standardnih web stranica koje se prožimaju mrežom posljednjih nekoliko godina.

Fleksibilni dizajn

Pencil

Naši dizajni su fleksibilni i otvoreni za poboljšanja. Mi smo uvijek spremni za nadogradnju vaše web stranice i dodavanje novih mogućnosti. Također, sve naše web stranice uključuju Serenity CMS ili Wordpress (Content Management System) koji vam omogućuje da samostalno napravite promjene na vašoj web stranici na vrlo lagan način, bez potrebe bilo kakvog tehničkog znanja. CMS omogućuje potpuno dinamično mrežno iskustvo, dajući vam moć za pisanje vijesti, članaka, dodavanje fotografija te još mnogo toga.

Kako radimo


Responsive design

Responsive Design

Internet se svakim danom sve više udaljava od standardnog prikazivanja sadržaja na desktop veličine monitora. S pojavom pametnih telefona i tableta web stranice moraju se uklopiti na sve manjem ekranu te i dalje biti čitki za ciljanu publiku. Ovo je slučaj gdje responsive design ulazi u igru, čineći cjelokupni izgled web stranice fleksibilnim na način da se prilagođava različitim veličinama zaslona. Responsive design je u središtu naših načela dizajna i omogućuje vam da posjedujete web stranicu koja je dostupna na ekranima svakog uređaja.

Cross browser kompatibilnost

Browsers

Naše web stranice su testirane na način da budu kompatibilne sa svim web preglednicima (Chrome, Firefox, Internet Explorer, Safari) te njihovim mobilnim kolegama. Koristeći najnovije web tehnologije poput HTML5 sigurni smo da će vaše web stranice će biti dostupne svima tijekom godina koje dolaze.


SEO optimizacija

Search Engines

Izgradnja web stranica da budu s lakoćom indeksirane od strane tražilica je naš prioritet. Dobro izgrađena struktura je bitna za visoku SEO ljestvicu. Kako bi osigurali indeksiranje svih djelova vaše stranice koristimo poznatu SEO praksu, kao što su dinamično generirani sadržaji pretvoreni u statički URL te primjenom standardiziranog HTML kôda. Također, koristimo Google Analytics za praćenje aktivnosti vaše web stranice kako bi uvidjeli na koji način optimizirati istu.

Najnovije open source tehnologije

Technologies

Sve naše web stranice su izgrađene pomoću najnovijih verzija open source web tehnologija. Koristeći standarde poput HTML5, CSS3 i JavaScript pobrinuli smo se da su vaše web stranice lako dostupne na svim uređajima. Koristeći PHP i MySQL činimo vaše web stranice jednostavne za održavanje i nadogradnju. Stare tehnologije poput Flasha nisu aktualne te su svakim danom sve manje prisutne. Ne koristeći nepotrebne dodatake vaše web stranice postaju brze i pristupačne, izgrađene za mrežu sutrašnjice.

Proces kreiranja


Kako bi se izgradila uspješna web stranica potrebna je dobra suradnja između klijenta i programera. Naš prvi korak je razumjeti što vam je točno potrebno. Što više informacija dobijemo, lakše će nam biti izgraditi web stranicu prilagođenu vašim potrebama. Nakon prvog prijedloga obraćamo vam se te čekamo povratnu informaciju; na temelju istih nastavljamo s radom te se prilagođavamo vašim potrebama.

Rad s klijentom
Dizajn mockup


Primjer web stranice
Povratna informacija


Povratna informacija
Deployment
Rad s klijentom
Dizajn mockup
Povratna informacija
Primjer web stranice
Povratna informacija
Deployment